Nā hopena a me nā loina o ka retinol

I kēia lā e nānā pono mākou i kekahi o nā mea nui no nā mea hoʻonaninani i ka makahiki 2023: retinol, i ʻike ʻia hoʻi ʻo ka waiʻona A i ʻike ʻia, he mea hoʻonaninani koʻikoʻi.Loaʻa iā ia nā hopena he nui, ʻoi aku ka nui o nā hopena i ka anti-aging a me ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻili.

waiʻona A i ka waiʻona

ʻO nā hopena nui o ka retinol ka:

 

1, Hoʻoikaika i ka hana hou ʻana o ke kelepona

Hiki i ka Retinol ke hoʻoulu i ka māhele ʻana o nā ʻili o ka ʻili, hoʻoikaika i ka hana hou ʻana o ka cell, a hoʻomāhuahua i ka ʻili a ʻoi aku ka maikaʻi.Hiki iā ia ke kōkua i ka mālama ʻana i ka hana pale kūlohelohe o ka ʻili, pale i ka nalowale o ka wai, a hoʻomaikaʻi i ke ʻano a me ka luster o ka ʻili.

 

2,E ho'ēmi i keʻano o nā wrinkles a me nā laina maikaʻi

Hiki i ka Retinol ke hoʻoikaika i ka collagen synthesis, hoʻonui i ka elasticity o ka ʻili a me ka paʻa, a hoʻemi i ke ʻano o nā wrinkles a me nā laina maikaʻi.Hiki iā ia ke pale i ka waiho ʻana o ka melanin, fade spots a dullness, a hoʻomaikaʻi i ka ʻōlinolino o ka ʻili.

 

3, Hoʻoponopono i ka huna ʻaila ʻili

Hiki i ka Retinol ke hoʻoponopono i ka huna ʻana o ka aila i loko o ka ʻili, pale i ka ʻekene a me ka ʻeha i hoʻokumu ʻia e ka nui o ka hana ʻaila, a hoʻoemi pū i nā pores, hoʻomaikaʻi i ke ʻano a me ka maʻalahi o ka ʻili.

retinol

Pehea iapono?

ʻO ke kumu o ka hana o ka retinol ka hoʻokō ʻana i kona hopena ma ka hoʻopaʻa ʻana i nā mea loaʻa ma ka ʻili o ke kelepona.Hiki iā Retinol ke hoʻopaʻa i nā mea loaʻa i loko o ka nucleus, hoʻoponopono i ka hōʻike ʻana o ka gene regulator, a hoʻoikaika i ka hoʻokaʻawale cell a me ka hoʻoponopono.I ka manawa like, hiki i ka retinol ke kāohi i ka hana o tyrosinase, hoʻemi i ka synthesis o ka melanin, a pēlā e hōʻemi ai i ka pigmentation a me ka pōʻeleʻele.

 

Pono e hoʻomaopopo ʻia ʻoiai he nui nā hopena maikaʻi o retinol i nā mea hoʻonaninani, loaʻa pū kekahi ʻano o ka huhū.No laila, i ke koho ʻana i nā huahana retinol, pono e koho i ke ʻano kūpono a me ke ʻano o ka hoʻohana ʻana e pili ana i kou ʻano ʻili a me kou pilikia, i mea e pale aku ai i ka huhū pono ʻole a i ʻole nā ​​​​mea maʻi.


Ka manawa hoʻouna: Mei-15-2023
  • Mua:
  • Aʻe: