ʻepekema mālama ʻili |nā mea hoʻohana mālama ʻili

I kēia mau lā, ke koho ka hapa nui o ka poʻe i nā huahana mālama ʻili no lākou iho, ke nānā wale nei lākou i ka brand a me ke kumukūʻai, akā nānā ʻole inā pono ʻoe i nā mea i loko o nā huahana mālama ʻili.E hōʻike ana ka ʻatikala aʻe i nā mea a pau i nā mea i loko o nā huahana mālama ʻili a me kā lākou hana!

 

1. Nā mea hoʻomaʻemaʻe a hoʻomaʻemaʻe

 

Hyaluronic acid: Hoʻoikaika i ka hana hou ʻana o ka collagen, hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili, plump, hydrating, moisturizing, a anti-aging.

 

ʻO nā amino acids: Hāʻawi i ka pale ʻana i ka ʻili, hoʻoponopono i ka wai, acid-base, ʻaila kaulike, hoʻomaikaʻi i ka ʻili koʻikoʻi, wehe i nā radical manuahi, a pale i nā wrinkles.

 

ʻO Jojoba Oil: Hoʻokumu i kahi kiʻiʻoniʻoni ma ka ʻili o ka ʻili.E hoʻonui i ka hiki ke hoʻopaʻa i ka ʻili.

 

ʻO Glycerin butylene glycol: ka mea hoʻohana maʻamau i hoʻohana ʻia a hoʻopaʻa ʻia i ka wai.

 

Squalane: E like me ka sebum, he mana komo ikaika a hiki ke mālama i ka ʻili no ka manawa lōʻihi.

 

2. Keʻokeʻo meaʻai

 

Niacinamidekeʻokeʻo a me ka wehe ʻana i ka freckle: pale i ka glycation, keʻokeʻo a hoʻomālamalama i ka ʻili, a hoʻoheheʻe i ka pigmentation ma hope o ka glycation protein.

 

ʻO ka waikawa Tranexamic keʻokeʻo a hoʻomāmā i nā kiko: he mea pale protease e pale ai i ka hana ʻole o ka epidermal cell i nā wahi ʻeleʻele a hoʻomaikaʻi i ka pigmentation.

 

ʻakika Kojickaohi i ka melanin: hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili, hoʻomāmā i nā freckles a me nā kiko, a hoʻemi i ka huna ʻana o ka melanin.

 

Hoʻomaʻemaʻe a hoʻomālamalama ʻo Arbutin i ka ʻili: pale i ka hana tyrosinase, hoʻonohonoho i ka hana melanin, a hoʻomālamalama i nā kiko.

 

VC keokeo antioxidant: he antioxidant maoli, hoʻoheheʻe ka antioxidant keʻokeʻo i ka melanin a pale i ka waiho ʻana o ka melanin.

Kuʻuna

 3. Nā mea hoʻoneʻe ane a me ka ʻaila

 

Hoʻomaʻamaʻa ka wai salicylic i nā cuticles: hoʻopau i ka ʻaila nui ma ka ʻili, hoʻomaʻemaʻe i nā pores, kōkua i ka exfoliate cuticles, hoʻomalu i ka aila a hakakā i ka haki.

 

ʻO ke kumu lāʻau kī: anti-inflammatory a sterilizing, shrinking pores, hoʻomaikaʻi i ka haki a me ka haki.

 

Hoʻoponopono ka Vitamin A acid i ka ʻaila: hoʻoulu i ka hyperplasia epidermal, mānoanoa i ka papa granular a me ka papa cell, a hoʻomaha i ka ʻeha vulgaris a me nā ʻeleʻele.

 

ʻO ka waika Mandelic: He ʻakika maʻalahi hiki ke wehe i nā pores, hoʻoikaika i ka metabolism epidermal, a hoʻopau i nā hōʻailona haki.

 

ʻAka huaʻai: pale i ka huna ʻana o ka ʻili a hoʻopau i ka pigmentation a me nā kaha haki.

 

No laila, no ke koho ʻana i nā huahana mālama ʻili kūpono iā ʻoe, pono ʻoe e hoʻomaopopo mua i kou ʻano ʻili a me ke kūlana ʻili.ʻO ka pōkole, ʻaʻole kūpono nā huahana mālama ʻili makamae iā ʻoe, a ʻo nā mea pono ʻole he mea kaumaha i ka ʻili!


Ka manawa hoʻouna: Dec-05-2023
  • Mua:
  • Aʻe: